SKF a ESOS Ostrava pořádali fotbalový turnaj žáků

SKF fotbalový turnaj

Turnaj SKF Meet the World je největším celopodnikovým projektem společenské odpovědnosti. Zapojujeme místní pobočky a zaměstnance společnosti SKF do přípravy a realizace místních kvalifikačních turnajů v rámci soutěže Gothia Cup v jejich zemích. Vytváří jedinečnou příležitost pro mladé fotbalisty, kteří se mohou zapojit do soutěžení na vysoké úrovni a současně se propojit s komunitou a kulturou společnosti SKF. Kvalifikační turnaje se konají od ledna do června, kdy se místní týmy střetávají v nadšených a intenzivních zápasech, aby vybojovaly své místo ve velkém finále.

SKF fotbalový turnaj Meet The World

11.5.2024 proběhl turnaj v Polance

11. května 2024 proběhl kvalifikační turnaj za přispění autorizovaného distributora SKF, společnosti ESOS Ostrava. Vytváří jedinečnou příležitost pro mladé fotbalisty. Ti se se mohou zapojit do soutěžení na vysoké úrovni a současně se propojit s komunitou a kulturou společnosti SKF. Kvalifikační turnaje se konají od ledna do června. Místní týmy střetávají v nadšených a intenzivních zápasech, aby vybojovaly své místo ve velkém finále.

SKF fotbalový turnaj


Vítězné týmy z těchto kvalifikačních turnajů poté přicestují do Göteborgu. Tam se zúčastní největšího fotbalového turnaje mládeže na světě – Gothia Cupu. Pro mladé sportovce je to zážitek na celý život, plný sportovních výzev, nových přátelství a kulturních zážitků. Tento projekt nejen podporuje mladé talenty ve fotbale, ale také přispívá k rozvoji jejich osobností a mezinárodních zkušeností.


Společnost ESOS Ostrava byla u toho, když 11. května 2024 proběhl kvalifikační turnaj na hřišti FK SK Polanka. ESOS Ostrava, jako autorizovaný distributor SKF, hrála klíčovou roli v organizaci a realizaci tohoto významného sportovního klání. Turnaje se zúčastnilo šest týmů, které odhodlaně bojovaly o postup do švédského finále. Atmosféra byla nabitá energií, napětím a sportovním duchem.

SKF fotbalový turnaj

Gratulujeme vítězům

Vítězem se nakonec stal domácí tým FK SK Polanka, který prokázal nejen skvělé fotbalové dovednosti, ale také týmového ducha a odhodlání. Fotbalistům z celého srdce gratulujeme a přejeme jim úžasné zážitky ve finále v Göteborgu. Tento turnaj byl nejen sportovním kláním, ale také ukázkou skvělé spolupráce a podpory mezi společnostmi SKF a ESOS Ostrava.
Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci turnaje. Uspořádali úspěšnou akci, která přinesla radost a vzrušení mnoha mladým fotbalistům a jejich rodinám. SKF a ESOS Ostrava se těší na další spolupráci a podporu mládežnického sportu v budoucnosti.